Siirry sisältöön


Varattavissa jälleen kesällä 2023!Suppailu on hauskaa kesätekemistä!

 

Stand Up Paddling - eli tuttavallisesti suppailu - on Hawaijilta kotoisin oleva surffauksen kantamuoto. SUP-laudalla melotaan sen keskikohdalla seisten, eikä sen käyttö vaadi aikaisempaa kokemusta. Suppailua on helppo kokeilla!
 

Huomioithan kuitenkin, että SUP-lautailun luonteeseen kuuluu, että laudalta voi välillä tipahtaa veteen. Vaikka Parran lammet eivät ole suuria, niissä on myös syvempiä kohtia, joten SUP-lautailijan on oltava uimataitoinen.
 

Luontolaiturin SUP-lautoja vuokrataan tunneittain käytettäväksi Parran lammilla. Vuokrattavissa on kolme laadukasta Aqua Marina SUP-lautaa. 

  • Breeze pituus 300 cm, leveys 76 cm, max kantavuus 100 kg
  • Vapor pituus 330 cm, leveys 75 cm, max kantavuus 120 kg
  • Fusion pituus 330 cm, leveys 81 cm, max kantavuus 150 kg


Kaikki laudat soveltuvat myös ensimmäiseen kokeiluun, mutta leveä ja pitkä lauta on vakaampi varsinkin pidemmälle henkilölle.


Vuokraan sisältyy yhdet kelluntaliivit. Liivejä löytyy painoille 30-50 kg, 50-70 kg (2 kpl), 70-90 kg sekä 90+ kg. 
 

Voit vuokrata myös useampia lautoja samalle ajankohdalle. Valitse ensin aikaväli niin näet varaustilanteen. Valitse sen jälkeen lautojen lukumäärä ja lopuksi haluamasi laudat.
 

Voit tulla vuokraamaan myös ravintolan kassalta, mutta varaamalla verkosta varmistat että lauta on saatavilla. Varaaminen on mahdollista vain ennakkomaksulla.
 


Varatessasi verkosta saat kuitin sähköpostiisi välittömästi maksun jälkeen. Tullessasi suppailemaan ilmoittaudu ravintolan kassalla.


Jos olet varannut ja maksanut SUP-laudan vuokran, mutta sinulle tulee este, palautamme maksun kun ilmoitat peruutuksesta tuntia ennen vuokra-ajan alkamisajankohtaa. Tämän jälkeen tulleiden peruutusten maksua ei hyvitetä.