Siirry sisältöön
Parramajan ravintolasali
[]
Alkaen 95,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Parramajan uudistunut sali antaa kauniit puitteet tapaamiselle tai juhlalle

 

Parramajan salin satavuotiaat hirsiseinät henkivät tunnelmaa. Kookas takka tuo lämpöä ja suuret, lammelle ja metsäiseen rinteeseen avautuvat ikkunat antavat kauniin näkymän kaikkina vuodenaikoina.
 

Salin kalustus on uusittu täysin - nyt salissa voi oleskella viihtyisissä pöytäryhmissä, joiden tuoleista osa on pehmustettuja, tai takan edustan sohvaryhmässä. Korkean tilan valaisimet on huolella valittu luomaan tunnelmallista valoa. Istumapaikkoja salissa on 60.
 

Salista on kulku myös lammen suuntaan antavalle terassille, joka on pöytäryhmineen käytössä lämpiminä vuodenaikoina. Terassilla on 50 istumapaikkaa.
 

Salin takkaan on mahdollista tehdä tuli, puut kuuluvat vuokrahintaan.
 

Parramajan pihassa on runsaasti pysäköintitilaa, joka riittää varmasti suuremmankin tilaisuuden tarpeisiin. Vuokrattavissa on myös muita pihapiirin tiloja, kuten Nevala-sali ja Parran Kota.


Kesäisin Parramajan sali ja terassi palvelevat Kahvila-Ravintola Tieran tiloina.


 

Monia mahdollisuuksia kahvi- tai ruokatarjoilun järjestämiseen

 

Parramajan saliin on tilattavissa ruoka- ja juomatarjoilu. Voit tilata sen joko meiltä tai joltain toiselta palveluntarjoajalta. Huomioithan, että salissa on A-oikeudet, joten omien alkoholipitoisten juomien nauttiminen ei ole sallittua. 
 

Pienen tilaisuuden tarpeisiin salissa on vesipiste, kahvinkeitin ja vedenkeitin, jotka ovat salin vuokraajan käytettävissä.


Salin vieressä on ravintolan keittiö, joka on mahdollista vuokrata salin vuokrauksen yhteydessä. Keittiö on tilava ja hyvin varusteltu. Voit lisätä keittiön varaukseesi kohdasta "Tuoteoptiot".
 

 

Rentoon tilaisuuteen myös saunat

 

Ravintolasalin varauksen yhteydessä voit varata myös Parramajan saunat. 
 

Suuremman tilaussaunan (sauna 2) lempeissä löylyissä saunoo kymmenkunta saunojaa kerrallaan. Tämän saunan erikoisuutena on kiuas, joka on varustettu höyrystintoiminnolla. 
 

Pienempään tilaussaunaan (sauna 1) sopii saunomaan 4-6 saunojaa kerrallaan. 
 

Molemmissa saunotiloissa on oma pukuhuone, 3-4 suihkua sekä oma wc.

 

Voit lisätä saunat varaukseesi kohdasta "Tuoteoptiot".

 


Haluaisitko varata tilan pidemmäksi ajaksi? Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse tai soittamalla. 


Maksaessasi verkkokaupassa saat kuitin sähköpostiisi välittömästi maksun jälkeen. Erillisenä sähköpostina lähetämme lisää tietoa esimerkiksi avaimen luovutuksesta.


Varaus- ja peruutusehtoihimme voit tutustua sivun alalaidan linkistä "Ehdot".