Go to content

Tentsile-puumajoite kivipellon kupeessa


Luonto-Parran alueella sijaitseva Parran Luontolaituri on ainutlaatuinen luontokohde upeine ulkoilu- ja yöpymismahdollisuuksineen. 
 

Tentsile -puumajoite on sijoitettu ikiaikaisen kivipellon läheisyyteen, suojaavan mäntymetsän syleilyyn. Majoittuessasi Parran puumajoitteessa, voit melkeinpä aistia muinaismeren kohinan, jonka laaja ulappa ympäröi Parravuoren huippua tuhansia vuosia sitten. 


Kolmen puun väliin pingotetussa puumajoitteessa pääset helposti kokemaan luonnon ihmeellisen vaikutuksen kaikilla aisteillasi; voit katsella huojuvia puita ja avaraa taivasta, kuunnella lintujen laulua ja ennen kaikkea irrottautua leijumaan arjen yläpuolelle.
 

Parran Luontolaiturilla on käytössä yksi Tentsile Flite -mallin puumajoite. Tentsile Flite on 1-2 hengen elämykselliseen oleskeluun tai yöpymiseen mainiosti soveltuva majoite. Puumajoite on varustettu hyttysverkolla ja irrotettavalla sadesuojuksella.


Tentsile-telttaa voi varata vuorokaudeksi, tai vaihtoehtoisesti tunneittain (aikavälillä 12-21), minimissään 3 h ajaksi. Vuorokausivaraukseen sisältyy pieni aamiainen.