Siirry sisältöön
Tentsile-puumajoite yöpyminen
[]


Varattavissa jälleen kesällä 2023!Tentsile-puumajoite kivipellon kupeessa


Tentsile-puumajoite on sijoitettu ikiaikaisen kivipellon läheisyyteen, suojaavan mäntymetsän syleilyyn.
 

Majoittuessasi Parran puumajoitteessa, voit melkeinpä aistia muinaismeren kohinan, jonka laaja ulappa ympäröi Parravuoren huippua tuhansia vuosia sitten.
 

Kolmen puun väliin pingotetussa puumajoitteessa pääset helposti kokemaan luonnon ihmeellisen vaikutuksen kaikilla aisteillasi; voit katsella huojuvia puita ja avaraa taivasta, kuunnella lintujen laulua ja ennen kaikkea irrottautua leijumaan arjen yläpuolelle.
 

Parran Luontolaiturilla on käytössä yksi Tentsile Flite -mallin puumajoite. Tentsile Flite on 1-2 hengen elämykselliseen oleskeluun tai yöpymiseen mainiosti soveltuva majoite. Puumajoite on varustettu hyttysverkolla ja irrotettavalla sadesuojuksella.
 

Puumajoitteen varaajana sinulla on mahdollisuus käyttää läheistä laavua polttopuineen tai päärakennuksen läheisyydessä olevaa Punaista Mökkiä retkiruuan valmistukseen.
 

Mökin läheisyydessä on puucee. Käytettävissä on myös päärakennuksen yleinen WC, joka on avoinna ympäri vuorokauden.
 

Majoituksen hintaan sisältyy mahdollisuus yksityiseen suihkuvuoroon, jonka voit sopia Kahvila-Ravintola Tierassa klo 12-21.
 

Hintaan sisältyy myös pieni aamiainen. Voit nauttia valmiita voileipiä sekä omatoimisesti keitettyä kahvia ja/tai teetä. Aamupala on tarjolla Punaisessa Mökissä klo 8-10.
 

Hinta sisältää valmiiksi pystytetyn teltan. Hintaan ei sisälly makuualusta ja makuupussi. Jokainen majoittuja tuo mukanaan makuupussin ja -alustan.
 

Lemmikit ja tupakointi ei ole sallittu puumajoitteessa tai sen välittömässä läheisyydessä.

 


Vastaanotto ravintolan kassalla sen aukioloaikojen puitteissa.

Majoitusvuorokausi alkaa klo 14
Majoitusvuorokausi päättyy klo 12


Varatessasi verkosta saat kuitin sähköpostiisi välittömästi maksun jälkeen. Samoin saat sähköpostiisi lisää tietoa esimerkiksi sisäänkirjautumisesta.


Haluatko varata Tentsilen vain lyhyeen oleskeluun? Valitse silloin tuote "Tentsile-puumajoite, tuntivaraus".


Varaus- ja peruutusehtoihimme voit tutustua sivun alalaidan linkistä "Ehdot".