Go to content
Parramajas salen
[]

Parramajas renoverade sal ger en vacker miljö för ett möte eller en fest

 

Parramaja-salens hundra år gamla timmerväggar andas atmosfär. En stor öppen spis ger värme och de stora fönstren som vetter mot den lilla sjön och den skogsklädda sluttningen ger en vacker utsikt under alla årstider.
 

Möblerna i salen är helt förnyade - nu kan du sitta i bekväma bordsgrupper, där några av stolarna är klädda, eller i en grupp soffor framför den öppna spisen. Lamporna i det höga rummet är noggrant utvalda för att skapa stämningsfullt ljus. Det finns 60 sittplatser i salen.
 

Det finns även tillgång från salen till terrassen mot den lilla sjön. Terrassen är utrustad med bordsgrupper och används under varma årstider. Det finns 50 sittplatser på terrassen.
 

Det finns möjlighet att göra upp eld i salens öppen spis. Ved ingår i hyran.
 

Det finns gott om parkeringsplatser på gården, vilket räcker för behoven av även ett större evenemang. Även andra lokaler på innergården finns att hyra, som Nevala-salen och Parras Kåta.
 

På sommaren fungerar Parramajas sal och terrass som Cafe-restaurang Tieras lokal.


 

Många möjligheter att ordna fika eller matservering

 

Mat och dryck kan beställas till Parramaja-salen. Du kan beställa den antingen från oss eller från en annan tjänsteleverantör. Observera att salen har A-rättigheter, så det är inte tillåtet att konsumera sina egna alkoholhaltiga drycker. 
 

För behoven av ett litet tillfälle har salen en vattenkran, en kaffebryggare och en vattenkokare, som kan användas av hyresgästen.


Intill salen finns restaurangens kök som kan hyras vid hyra av salen. Köket är rymligt och välutrustat. Du kan lägga till ett kök i din bokning under "Product options".


 

Du kan också hyra bastur

 

Vid bokning av Parramaja-salen kan du även boka Parramajas bastur.
 

Den större bastun (bastu 2) rymmer samtidigt ett tiotal personer. Bastuns specialitet är att bastuugnen är utrustad med förångare. 
 

Den mindre bastun (bastu 1) rymmer samtidigt 4-6 personer. 
 

Båda basturummen har eget omklädningsrum, 3-4 duschar och egen toalett.

 

Du kan lägga till bastur till din bokning under "Product options".

 


Vill du boka lokalen för en längre period? Du kan också boka via mail eller genom att ringa. 


När du betalar i webbutiken får du ett kvitto i din mail direkt efter betalning. Som ett separat mejl skickar vi mer information om till exempel överlämnande av nyckel.


Du kan läsa våra boknings- och avbokningsvillkor från länken "Villkor" längst ner på sidan.