Go to content


Kan bokas igen sommaren 2023!SUP Boarding - ett roligt sätt att njuta av sommaren


Stand Up Paddling är en uråldrig form av surfing från Hawaii. SUP-bräda används genom att man står i mitten av brädan och använder en paddel för att röra sig på vattnet. Det är lätt att ge denna aktivitet ett försök, eftersom det inte kräver tidigare erfarenhet av vattensporter.


Denna aktivitets karaktär inkluderar dock möjligheten att släppa från brädan i vattnet. Även om sjöarna vid Parra är små har de några djupare punkter, så användaren av SUP-brädan måste kunna simma till stranden.


Vi hyr SUP-brädor att använda vid Parras lilla sjöar. Tre Aqua Marina SUP-brädor av hög kvalitet finns att hyra.

  • Breeze - längd 300 cm, bredd 76 cm, max lastkapacitet 100 kg
  • Vapor - längd 330 cm, bredd 75 cm, max lastkapacitet 120 kg
  • Fusion - längd 330 cm, bredd 81 cm, max lastkapacitet 150 kg


Alla brädor är också lämpliga för det första experimentet, men den breda och långa brädan är mer stabil, speciellt för en längre person.
 

I hyran ingår en flytväst. Vi har flytvästar för vikter 30-50 kg, 50-70 kg (2 st), 70-90 kg och 90+ kg.


Du kan även hyra flera brädor för samma period. Välj först datum och tid så ser du om det finns brädor tillgängliga. Välj sedan antalet brädor och slutligen de brädor du vill ha.


Du kan även komma att hyra i restaurangens kassa, men genom att boka online ser du till att brädan finns tillgänglig. Bokningar är endast möjliga vid betalning på förhand.

 


När du bokar via webbutiken, får du kvitto till din epost genast efter betalningen. När du kommer för att hämta brädan, ska du registrera dig i restaurangens kassa.


Om du har bokat och betalat för brädan på förhand, men kan inte använda hyrestiden, returnerar vi summan om du avbokar per e-post minst en timme före bokningens starttid. Om avbokat senare, sker det ingen återbetalning.