Go to content
Tentsile trädboende övernattning
[]


Kan bokas igen sommaren 2023!Tentsile trädboende brevid stenåkern


Tentsile trädboende är placerad i närheten av en gammal stenåker och är skyddad av tallskogen. När du bor vid Parras trädboende kan du nästan känna ljudet av forntida havet, vars breda fjärd omringade toppen av Parraberget för tusentals år sedan. 
 

I trädboendet som är uträckt mellan tre träd kan du enkelt uppleva naturens underbara effekter med alla dina sinnen. Du kan se de vajande träden och den öppna himmeln, lyssna på fåglarnas sång och framför allt frigöra dig och sväva över vardagen.
 

Parras Luontolaituri har i använding ett Tentsile Flite -boende. Tentsile Flite är för en upplevelserik vistelse eller övernatting för 1-2 personer. Trädboende är utrustad med myggnät och ett avtagbart regnskydd.

 

När du hyr ett trädboende har du möjlighet att använda ett närliggande vindskydd med ved eller Röda Stugan som är nära huvudbyggnaden för att laga campingmat.
 

Det finns en ekowc för gäster att använda i närheten av tältet. I huvudbyggnaden finns en allmän WC som är öppen dygnet runt.
 

I priset ingår möjlighet att boka en privat duschtur. Den kan bokas i Café-Restaurang Tieras kassa kl 12-21.
 

En lätt frukost ingår också i priset. Du kan avnjuta färdiga smörgåsar samt kaffe och/eller te du själv har kokat. Frukost serveras i Röda Stugan kl 8-10.
 

I priset ingår ett på förhand byggt tält. I priset ingår inte ett liggunderlag och sovsäck. Varje gäst tar med sig egen sovsäck och liggunderlag.
 

Husdjur och rökning är förbjudet inne eller i närheten av trädboendet. 
 


Receptionen finns vid restaurangens kassa inom dess öppettider.

Inkvarteringsdygnet börjar kl 14
Inkvarteringsdygnet upphör kl 12


När du bokar via webbutiken, får du kvitto till din epost genast efter betalningen. Samtidigt får du mer info om check-in och annat till din epost.


Vill du boka Tentsile endast för en kort vistelse? Välj produkten "Tentsile trädboende,  bokning i timmar".


Våra villkor ser du via länken som finns på nedre delen av websidan.