Siirry sisältöön

Parran Luontolaituri syntyi kahden naisen rakkaudesta luontoon, luontoyhteyteen ja kotiseutuun sekä halusta tarjota unohtumattomia elämyksiä tavallisen suomalaisen luonnon syleilyssä. Usein huomaamme hakevamme elämäämme ulkoisten asioiden kautta hyvän olon tunnetta, vaikka tiedämme, että merkityksellisen hyvänolon voi saavuttaa vain omakohtaisen kokemisen ja kokemuksen kautta.

 

Meidän toimintaamme ohjailee vahvasti yhteisesti jaetut arvot, jossa ihmisen kohtaaminen ja asiakaspalvelussa onnistuminen ovat vahvat tekijät. Parran Luontolaiturilla tapaat myös meidän monet yhteistyökumppanit, joiden kanssa olemme suunnitelleet erilaisia, juuri Parran alueelle sopivia aktiviteetteja. Toimimme vastuullisesti, luontoa kunnioittaen ja kuunnellen.

 

Parran Luontolaituri sijaitsee Parravuoren kainalossa Luonto-Parrassa, viiden minuutin ajomatkan päässä Teuvan keskustasta ja noin tunnin ajomatkan päässä lähimmältä rautatie- ja lentoasemalta.

 

Parran Luontolaiturin palveluihin sisältyy paikallisia ja tuoreita raaka-aineita suosiva, tunnelmallinen kahvila-ravintola, jossa voit nauttia listan annoksista ja kahvion herkuista. Samassa päärakennuksessa sijaitsevat myös kaksi saunaa, joiden leppoisista löylyistä pääsee nauttimaan isompikin porukka kerralla.

 

Toivomme Sinun viihtyvän alueella pidempäänkin, majoittua voit yksityisten vuokraamissa mökeissä, karavaanareiden matkaparkkialueella tai metsän siimeksessä olevassa glamping -teltassa. Rohkeimmat yöpyvät tentsile -puumajoitteessa tai laavulla.

 

Parran Luontolaituri soveltuu hyvin erilaisten tapahtumien pitopaikaksi. Miltä kuulostaisi juhlat kodassa tai vihkiminen metsäkirkossa?