Gå till innehåll

Parras Luontolaituri föddes av två kvinnors kärlek till naturen, naturanknytningen och sitt hemland. Kärleken föddes också av viljan att erbjuda oförglömliga upplevelser i den finska naturens famn. Vi upptäcker ofta att vi söker en känsla av välbefinnande i våra liv genom yttre faktorer. Även om vi är medvetna att meningsfullt välbefinnande endast kan uppnås genom personliga erfarenheter. 

 

Vår verksamhet styrs av våra gemensamma värderingar. Ett samarbete och möte med individer och att lyckas med kundservice är viktiga faktorer för oss. Vid Parras Luontolaituri kommer du också att träffa många av våra samarbetspartners, som vi har planerat olika aktiviteter med och anser är utmärkta för Parra-området. I vår verksamhet arbetar vi ansvarsfullt, respektfullt och lyssnar på naturen.

 

Parras Luontolaituri befinner sig vid Parraberget i Luonto-Parra. Endast fem minuters bilresa från Teuvas centrum och cirka en timmes bilresa från närmaste tåg och flygplats.

 

Tjänster vid Parras Luontolaituri inkluderar en stämningsfull café-restaurang, som främjar lokala och färska råvaror, där du även kan njuta mängder av maträtter och delikatesser. I huvudbyggnaden hittar man dessutom två bastun, vars avkopplande ånga kan även njutas med en större grupp.

 

Vi önskar att du kommer trivas en längre tid vid området. Du kan vistas i en privat hyrd stuga, husvagn eller i en Glamping-tält i skogen. De modigaste gästerna vill eventuellt sova i ett Tentsile-trädboende eller vindskydd.

 

Parras Luontolaituri är även lämplig plats för att arrangera olika evenemang. Hur skulle det vara att ha en fest i en kåta eller bröllop i en skogskyrka?